NEWS


Op 23 september (za) biedt Gohan shisomaki & chirashi-zushi bento aan!


*de aanbieding daarna is op 7 oktober.


Shiso zijn de bladeren van de Aziatische perillaplant en ze hebben een unieke smaak, zacht maar verfrissend. Ze worden veel gebruikt in de Japanse keuken, soms als versiering (hartvormig blad met kartelrandjes) en vaak om gerechten een extra accent te geven. Shisomaki (letterlijk: rol van shiso) is één van de populaire manieren om met shiso gerechten te bereiden. We maken deze keer shiso-rolletjes met kip of tofoe en rabarber-pasta. Beide shisomaki worden vergezeld van chirashi-zushi (losse sushi). We combineren weer met lekkere én gezonde bijgerechten!


We creëren 2 verschillende schotels met een dessertje. Deze keer bestel je weer “PER PORTIE voor 1 PERSOON”!


  • Shisomaki&chirashi-zushi bento met kip: shisomaki van kip en kaas, chirashi-zushi en goma-ae van prinsessenboontjes en wortel (gemarineerd met zoete sesampasta), en als dessertje matcha-cakeje.


  • Shisomaki&chirashi-zushi bento vegetarisch: shisomaki van tofoe en kaas, chirashi-zushi en goma-ae van prinsessenboontjes en wortel (gemarineerd met zoete sesampasta), en als dessertje matcha-cakeje.

 

*Als u een vegan portie wenst, schrijf het dan a.u.b. onder ‘Vragen en opmerkingen’ op het bestelformulier van de vegetarische versie.


Praktisch:

  • Af te halen op zaterdag 23 september (17-18u)
  • 2 keuzes: kip of veggie
  • Af te halen bij GOHAN (Oostakker bij Gent of Gentbrugge)
  • Prijs: 18 euro (voor 1 persoon)

 

 

Om te bestellen, klik op de link van de versie die je wenst:


Shisomaki&chirashi-zushi bento met kip:

https://forms.gle/8BfoSVQqC3xRs7Jy6Shisomaki&chirashi-zushi bento vegetarisch:

https://forms.gle/AnVyTZobBkH66uZeA