Op 23 september (za) biedt Gohan shisomaki & chirashi-zushi bento aan!
*de aanbieding daarna is op 7 oktober.
Shiso zijn de bladeren van de Aziatische perillaplant en ze hebben een unieke smaak, zacht maar verfrissend. Ze worden veel gebruikt in de Japanse keuken, soms als versiering (hartvormig blad met kartelrandjes) en vaak om gerechten een extra accent te geven. Shisomaki (letterlijk: rol van shiso) is één van de populaire manieren om met shiso gerechten te bereiden. We maken deze keer shiso-rolletjes met kip of tofoe en rabarber-pasta. Beide shisomaki worden vergezeld van chirashi-zushi (losse sushi). We combineren weer met lekkere én gezonde bijgerechten!
We creëren 2 verschillende schotels met een dessertje. Deze keer bestel je weer “PER PORTIE voor 1 PERSOON”!
*Als u een vegan portie wenst, schrijf het dan a.u.b. onder ‘Vragen en opmerkingen’ op het bestelformulier van de vegetarische versie.
Praktisch:
Om te bestellen, klik op de link van de versie die je wenst:
Shisomaki&chirashi-zushi bento met kip:
https://forms.gle/8BfoSVQqC3xRs7Jy6
Shisomaki&chirashi-zushi bento vegetarisch:
https://forms.gle/AnVyTZobBkH66uZeA